Na een spannende en goede partij moesten de Herentalsenaren nipt de duimen leggen, alhoewel een gelijkspel zeker verdiend was. De Herentalsenaren wisten dat ze minstens één punt moesten halen tegen de 4de gerangschikte van de reeks en startten met volle geestdrift aan de partij. Goed verdedigend en er vlot uitkomend versierden ze menig mooie aanval. Dra werden ze beloond. Op de 3' kwam Gino Vervoort alleen voor de keeper en rondde beheerst af 0-1. Op de 10' bouwde Club'90 een mooie aanval op en op voorzet van Gino Vervoort rondde Hans Vervoort beheerst af 0-2. De thuisploeg stelde dra orde op zaken. Op de 11' werd het 1-2 en twee minuten later stonden de bordjes in evenwicht 2-2. Met deze juiste stand werd rusten geblazen. Eénzelfde spelbeeld na de pauze met betere kansen voor Club'90 maar de afwerking bleef in gebreke. Met nog 5' te spelen kreeg een te offensief spelend Club'90 het deksel op de neus. 3-2 werd het in de 45' en twee minuten later werd het 4-2. Club'90 gooide alles in de aanval met doelman Stijn Van Genechten vanuit het middenveld meespelend maar het mocht niet baten. In de allerlaatste minuut vond Tom Helsen eindelijk een opening en kwam Club'90 nog terug tot 4-3 maar 't mocht niet baten, even later floot een goedleidende scheidrechter deze fel betwiste maar sportieve partij af. Eindstand 4-3. We hebben deze in moeilijke omstandigheden moeten spelen : Bram Goos kon niet aantreden en de gebroeders Van genechten zeker in moeilijke omstandigheden (overlijden grootvader). Toch kan ik mijn spelers niets verwijten, ze speelden een meer dan verdienstelijke partij. Een testwedstrijd voor de 2de daler zit er nog in maar tegenstrever Gildenboys speelt nog tegen Den Boom die beide in dezelfde zaal aantreden. Ik zit al te lang in het voetbal om me nog illusies te maken. De nodige inzet van onze tegenstrever van vandaag zal hoogwaarschijnlijk minder gedreven zijn in de allerlaatste wedstrijd van 't seizoen. Tenzij, want in voetbal is alles mogelijk. Moest het dan toch nog tot een testwedstrijd leiden hebben we zeker kans vermits we 14 dagen geleden vlot de maat namen van Gildenboys (1-6). Speelden een verdienstelijke partij voor zvc Club'90: Stijn Van Genechten, Joren Willems, Pieter Van Genechten, Gino Vervoort, Tom Helsen en Hans Vervoort